G2 Reality s.r.o.

Reality Zlín - prodej, pronájem a rekonstrukce nemovitostí

Rekonstrukce

G2 REKONSTRUKCE s.r.o.

Kromě realitních služeb nabízíme také kompletní nebo jen částečné rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen a rekonstrukce bytových jader. Tyto rekonstrukce provádí naše firma, zakázky tedy nepřeprodáváme. Z toho plyne velmi výhodná cena pro konečného zákazníka. Rekonstrukce provádíme ve Zlínském kraji – Zlín, Otrokovice, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Kroměříž a blízké okolí.

Podívejte se na některé rekonstrukce bytů, které jsme v poslední době realizovali.

Naše služby v oblasti rekonstrukcí jsme rozdělili do 3 kategorií:

  • Rekonstrukce bytů. Kompletní rekonstrukce bytu dle vašich představ včetně demontáže a bouracích prací, odvozu suti, zajištění a montáž nových oken, vyzdění a obložení nového jádra (koupelna a WC) + dodání a montáž zařizovacích předmětů, dále nové rozvody vody, odpadů, elektřiny (kompletně v celém bytě), plynu, nové omítky, sádrokartony, osvětlení, nové podlahy, dveře, vymalování a samozřejmě pečlivý závěrečný úklid. Tyto kompletní, generální rekonstrukce probíhají cca 2 měsíce. Jsme schopni zajistit i kvalitní přechodné ubytování poblíž vašeho bydliště.
  • Rekonstrukce bytového jádra. Rekonstrukce bytových jader se snažíme realizovat co nejrychleji, aby se v bytě dalo brzy bydlet, případně pokud se v něm bydlí, aby bylo omezení co nejkratší a omezovalo co nejméně.
    – Průběh: demontáž a bourací práce, odvoz odpadu a suti, vyzdění nového jádra (koupelna a WC), nové rozvody vody, odpadů, elektřiny a plynu, dále obložení dle přání zákazníka + dodání a montáž zařizovacích předmětů. Samozřejmostí je důkladný závěrečný úklid.
  • Rekonstrukce koupelen. Předěláme vám koupelnu, jak si budete přát. Včetně rozvodů, obkladů, dodání pračky, sušičky, nové vany či umyvadla apod. Na závěr vše důkladně uklidíme.

Jak rekonstrukce bytu probíhá

V první řadě nás kontaktujte. Obratem Vám vaši poptávku naceníme a zdarma se s vámi sejdeme. Po konzultaci a poradenství přichází samotná rekonstrukce.

  • Vybouráme, co je potřeba (bytové jádro, příčky, podlahy aj.), zajistíme odvoz a likvidaci odpadu.
  • Následuje výstavba nového jádra, elektroinstalace, rozvody vody, topení a plynu, obklady, sádrokartony apod.
  • Dalším krokem bývají nové omítky a vymalování bytu.
  • Po vymalování přichází na řadu kompletování elektra (světla, zásuvky, vypínače, aj.) a zařizovacích předmětů koupelny (instalace vany, sprch. koutu a nábytku, kuchyňské linky, apod.
  • Dále montáž nové podlahy, dodání a montáž interiérových a vstupních dveří.
  • Dáváme si záležet také na pečlivém závěrečném úklidu, který naši práci podtrhne a vy máte k dispozici nový a čistý byt.

Máte-li jakékoliv dotazy k našim rekonstrukcím ve Zlínském kraji, kontaktujte nás! Těšíme se na spolupráci.

Přehled našich rekonstrukcí

error: Content is protected !!